top of page

Fikaträffar för ensamstående och bonusförälder 

Pusselfamiljen ordnar regelbundna träffar för föräldrar där du har chansen att träffa andra vuxna och i lugn och ro dricka en kopp kaffe/te, bara vara och snacka fritt. Vi äter gott och försöker lösa vardagspusslet tillsammans.  

Här kan du träffa nya trevliga vänner att bolla vardagspusslet med. Skilsmässan, barnen, skolan, hur man ska få tiden att räcka till, underhåll, gemenskap, glädje, ja, du väljer själv vad du vill bolla.  

Fikaträffarna har startat med projektet “Att orka i vardagen” som i sin tur har sin upprinnelse i föreningen Pusselfamiljens syfte och målsättning att fungera som stöd för ensamförsörjare och nybildade familjer, så kallade stjärnfamiljer där vi sätter barnen i fokus. Föreningen vill med sin verksamhet möjliggöra för pusselfamiljer att orka med vardagen. För detta krävs ett nätverk, stöd och kunskap samt möjlighet till meningsfull fritid, trots de begränsningar som finns. 

Fikaträffarna sker på olika platser men oftast på Villa Carita i Mariehamn på Ålandsvägen 45 (ingång från innergården).  

Barnvakt finns alltid med på fikaträffarna och ingen anmälan behövs. Vi vill att det ska vara lätt att delta för alla, oavsett om du planerar i förväg eller bara bestämmer dig i sista stunden. 

Du hittar information om datum och tid för kommande fikaträffar under Kalendern på vår hemsida. 

75649372_163418541719435_4150871933493182464_o.jpg
bottom of page